## **EMSC Advisory Committee Agenda**

Wednesday, 2/10/16, 2:30pm – 4:00pm Wyndham Gardens Hotel, Guadalupe Room, Austin, Texas

## **Desired Outcomes:**

- List ideas and suggestions for EMS Week
- List and discuss nominations for EMS Crew of the Year Award
- Discuss presentation submissions for the 2016 Texas EMS Conference
- List next steps in the Pediatric EMS Recognition Program
- List next steps in the Pediatric Facility Recognition Program
- List next steps for the Injury Prevention Workgroup
- List next steps for the Disaster Preparedness Workgroup

| What                                      | How  | Who                | Time                      |
|---|--|--------------------|---------------------------|
| Introductions                             | Welcome and introductions  | Sam Vance/Dr. Tate | 5 minutes<br>2:30 – 2:35  |
| EMS Week                                  | List ideas and suggestions for EMS Week  | Sam Vance          | 10 minutes<br>2:35 – 2:45 |
| EMSC Crew of the Year<br>Award            | List and discuss nominations for EMSC Crew of the Year                                     | Sam Vance          | 10 minutes<br>2:45 – 2:55 |
| 2016 Texas EMS<br>Conference              | Discuss presentation submissions for the Texas EMS Conference                              | Sam Vance          | 10 minutes<br>2:55 – 3:05 |
| Pediatric EMS Recognition<br>Program      | Update on work being performed by the EMS Recognition Workgroup Determine next steps       | Sam Vance          | 10 minutes<br>3:05 – 3:15 |
| Pediatric Facility<br>Recognition Program | Update on work being performed by the Facility Recognition Workgroup Determine next steps  | Dr. Remick         | 15 minutes<br>3:15 – 3:30 |
| Injury Prevention<br>Workgroup            | Update on work being performed by the Injury Prevention Workgroup Determine next steps     | Dr. Shenoi         | 10 minutes<br>3:30 – 3:40 |
| Disaster Preparedness<br>Workgroup        | Update on work being performed by the Disaster Preparedness Workgroup Determine next steps | Dr. Kaziny         | 10 minutes<br>3:40 – 3:50 |
| Wrap Up                                   | Discuss any further issues from the Advisory Committee                                     | Dr. Tate           | 10 minutes<br>3:50 – 4:00 |